Despre noi


Viziune

Nextrom a previzionat ca in orice domeniu, viitorul impune inovatii si este necesara dezvoltarea unor proiecte care sa respecte acest trend de a oferi produse performante, cu calitati unice, care nu doar raspund unei cereri existente, ci creaza dorinta de a avea mai mult.

Privind lucrurile in aceasta maniera, s-a reusit realizarea unor produse care se adapteaza ritmului cresterii exigentelor utilizatorilor nostri si redau o parte din viziunea tuturor celor care le utilizeaza.

Grija pentru mediul inconjurator este una dintre principalele valori pe care brandul E-TWOW le promoveaza prin crearea vehiculelor electrice, ecofriendly.

Calitatea este elementul pe care ne bazam activitatea, fiind primordiala in realizarea unor produse apreciate in intreaga lume. Calitatea se reflecta atat in materialele utilizate, cat si in toate procesele de productie, de la design la service-ul acordat fiecarui client in parte.

Excelenta - tradusa prin refuzul de a face compromisuri de la propunerea de calitate asumata, lucrand cu experti in domeniu, cautand mereu oportunitati de dezvoltare si pastrarea statutului de producator de referinta.

Profesionalismul este un alt aspect esential, o caracteristica a fiecarui membru al echipei si suport al ideii de calitate.

Pasiune - echipa Gentle Electric este una entuziasta, pasionata de domeniul ales, aflata intr-un permanent proces de cercetare, dezvoltare si perfectionare.

Nextpack Machinery

Masinile de ambalat produse de Nextrom Industries sunt comercializate sub brandul "NEXTPACK MACHINERY“.

Viziteaza site

Gentle Electric

Vehicule de transport persoane, cu tractiune electrica.

Viziteaza site